Wat een super installatie!
Een half jaar geleden ben ik gevraagd door Martijn Raben. Op donderdagavond was ik het gras aan het maaien op de zaak en Martijn stopte met zijn auto en vroeg of ik even bij hem in de auto kwam zitten. In eerste instantie dacht ik, hij wil me overtuigen dat Suzuki beter en mooier is als een van mijn merken. Dat duurde heel kort en toen dacht ik: dat kan niet!
Wil je prins worden? JA zei ik direct en we waren allebei even stil……..wauw dacht ik. Wat een eer. Het best bewaarde geheim van Wognum heb ik vaak moeten verdedigen. En hiervoor zelfs in volledige vermomming naar de vergadering toe gegaan.
Een naam voor mij? Heel snel wist ik het. PRINS MALIBU. Een geheime plek boven het systeem plafond om de fles te bewaren is nu al een mooi verhaal en zo zullen er nog veel volgen! Mijn beste maat en collega Sandor Peet, door wie ik 25 jaar geleden ooit Malibu ben gaan drinken zou een mooie bij rol verdienen wanneer ik de prins van de Krotenkokers zou worden. Malibu puur is minder lekker en daardoor is Sandor Side kick Cola!
Mijn stukjes in Walhalla. Dit vond ik erg leuk om te doen. De grens een beetje opzoeken waardoor het mogelijk zou zijn om mij te ontmaskeren, maar dan moest je wel veel dingen van mij weten. Ik ben geboren in Midwoud, maar mijn vaders familie komt uit Wognum. Mijn opa en oma Niek en Tony woonde aan het einde van de Westeinderweg. Hier ben ik vanaf mijn geboorte vaak geweest. Vanaf mijn 21e ben ik met Sandor en Melvin Peet op de Kropaar in Wognum komen wonen. Daarna met Yvonne verder op de Wollegras en nu Parelgras. We wonen daar met onze 2 dochters waardoor ik in de minderheid ben. Hardlopen doe ik regelmatig en bekijk ons dorp dan vanaf een afstandje. We doen graag dingen met ons gezin en ben daarom ook graag thuis. Onze vakanties bestaan vaak uit wintersport, liefst meerdere keren, en varen met de boot. Hiermee trekken we er het liefst op uit door Nederland als het weer goed is. In mijn werk heb ik met veel mensen en kleuren te maken omdat wij auto’s verkopen vanuit 10 dealerschappen verdeelt door Noord-Holland. Op ons bedrijf helpen we iedereen altijd vooruit en zorgen dat onze klanten mobiel blijven. Mijn vriend Rick Jahja is Prins Whoetahhh van Benningbroek geweest in 2012. Op 21 december ben ik jarig wat de kortste dag van het jaar is. Hierdoor zien mijn jaarlijkse feestjes weinig daglicht.
Wat een mooi decor voor de installatie. De film heb ik terug kunnen kijken en het ziet er Super uit!!!!! Mijn complimenten aan jullie Raad van 11, top! Wat een spanning en dan sta je daar. Volle lichten op je gericht. Je probeert goed te kijken, en ziet veel mensen, maar kan niemand herkennen. Op de onderscheiding ben ik erg trots, vind hem mooi en past perfect bij mij.
Na alle felicitaties en polonaise door de zaal heb ik genoten van het installatie feest. 3.30 uur thuis en nog even een eitje gegeten. Dan maar naar bed want morgen is het feest bij ons.
13.00 uur bord plaatsen door het bestuur, nadat we het huis leeg hebben gehaald. Na mooie woorden van Vorst Leo Ursem en OPC praeses Jan Salman is het officiële gedeelte afgelopen en komen mijn vrienden en de overige leden van de carnavals vereniging. Iedereen heeft er zin in en we bouwen er een mooi feestje van en gaan met de polonaise door het huis. Ik kan ook zeggen dat ik trots ben om deel te zijn van jullie vereniging! Nadat iedereen naar huis was keek ik door het huis en moet echt zeggen hoe top jullie het feestje hebben gevierd. Zo netjes!!!!! Echt Super