Carnaval is Goud geworden tijdens de installatie vorige week zaterdagavond.

In een volle zaal startte de Raad van 11, na het welkomstwoord van Vorst Leo Ursem, met de openingstune. Vervolgens kwam er een reis door een Gouwe Ouwe tijd. Van ’66 met Elvis, naar ’77 Teach In, ’88 Queen en een prachtig doelpunt van Ivan Gullit gevolgd door We are the Champions met de gouden trofee en ’99 Aqua. Op de achtergrond passeerden alle Oud Prinsen van de Krotenkokers sinds de oprichting in 1968. 49 om precies te zijn en de 50e is Prins Theodorus II (de 2e) Dick Schouten.

Dick kwam na een tot prinsenjacht omgedoopte miljoenenjacht tevoorschijn uit de door Oud Prins 1 1 Pé gekozen koffer nummer 50. De presentatie van deze prinsenjacht was in handen van de charmante Linda de Mol in de persoon van Siem Schouten, jawel de zoon van! Siem is lid van de Raad van 11 en de ander kinderen van Dick en Marlene, Sascha, Anne en Jacco zijn alle 3 lid van de Hofkapel. Een echt Carnavalsgezin dus! Dit moet wel een Gouden 50e Carnaval worden.

Adjudant JoSjef (Jos Seinen) zal de Prins begeleiden tot en door een Gouden Carnaval.

Om Carnaval met De Krotenkokers te kunnen bezoeken, zonder nog entree te hoeven betalen, is het nog steeds mogelijk om passe-partouts (PP) te kopen. Met deze PP steunt u natuurlijk ook onze geweldige vereniging bij het organiseren van een fantastisch Gouden Carnaval.