Prins X,
Mijn laatste stukje wat ik voor u ga schrijven voordat ik mij op 6 januari tijdens de SUPER installatie bekend zal maken. Het is bijna zover en moet zeggen dat mij de vraag of ik de prins ben toch wel regelmatig gesteld wordt. Net doen dat ik nergens van weet is soms best moeilijk als alle ogen op je gericht zijn tijdens een verjaardagsfeest. Voor mijn gevoel heb ik het goed verborgen kunnen houden, maar ja….misschien heeft u toch iets kunnen merken. Nog een paar hints dan. Ik woon dicht bij een aantal oud prinsen en ben sportief. Met een bepaalde sport ben ik behoorlijk actief al moet ik eerlijk zeggen dat daar wel ups en downs in zitten. Graag zie ik u op 6 januari om 22.00 uur in de Krotenkoker bunker.
Alaaf!
Let op! De installatie begint om 22.00 uur! Dus kom op tijd. We beginnen dus niet zoals voorgaande jaren om 23.00 uur!