Zeg nooit nee!
Dat is mijn belangrijkste advies als je word gevraagd om de nieuwe Prins van De Krotenkokers te worden.
Wat een belevenis. Na de installatie mag iedereen weten dat jij de Prins bent. Heerlijk is dat! Voor je het weet is het zover en mag je je steek , cape en handschoenen aan en heb je de scepter in je hand. Dat zoveel mensen dingen voor je doen waar je niet om heb gevraagd geeft echt een super gevoel. De optocht waarin zoveel mooie wagens reden die allemaal hun best hadden gedaan een link met het thema of met mij te hebben. Het optreden van de Dansmariekes, waarin ik zelf mee mocht dansen en de Hofkapel was elke keer weer prachtig om mee te maken. Om onze Ridders Ron en Annemarie bekend te maken was voor mij ook een speciaal en gevoelig moment. Elke keer als ik nu terug denk aan het carnaval begin ik weer te glunderen en gaan mijn gedachten echt alle kanten op. Wat maak je veel mee, dat is echt onbeschrijflijk. De verbinding tussen jong en oud in het hele dorp heb ik in het verleden nooit zo gezien, maar heb nu gemerkt dat dit erg belangrijk is en ook gebeurt. Daar staat Carnaval echt voor en wat leer je in een korte periode veel lieve en mooie mensen kennen.
Nogmaals wil ik de hele vereniging  en iedereen daarom heen die mij en mijn gezin zo iets moois hebben gegeven bedanken voor dit Super Carnaval 2018!

Prins Malibu