Carnaval met een gouden randje, dat was het zeker. Vanaf de installatie tot aan het demasqué heb ik genoten. Samen met mijn gezin heb ik veel meegemaakt.
De uitwisselingen, het prinsenbal en bezoek aan het Sweelinckhof. De vrijdagavond, tieneravond met de jongste jeugd was een leuk begin van de carnaval. Zaterdagochtend samen met de hele vereniging ontbijten en op naar het gemeentehuis om de sleutel te bemachtigen. Een feestelijk tintje kreeg deze morgen daar de Koning had besloten de Koninklijke erepenning uit te reiken aan het bestuur van de Krotenkokers.
Daarnaast vond ik het persoonlijk een eer dat ik Fer Grippeling als ridder mocht onderscheiden voor zijn verdiensten. Na deze mooie ochtend en wat gegeten te hebben op naar Leekerweide. We zijn daar warm onthaalt door de Prinses en raad van Leekerweide. ’s Avonds naar de kerk voor een kleurrijke dienst. 100% Goud en Stout was ook een gezellige avond met een zeer goede opkomst.
Zondag bij de optocht hebben we onze ogen uitgekeken, fantastische creaties en daarna een leuke kindermiddag en prijsuitreiking.
Maandag overdag op ziekenbezoek, we hebben een aantal zeer waardevolle bezoekjes afgelegd. De maandagavond weer zeer veel leuke verkleedacts en met Wognum Live topacts gezien, onder andere van mijn gezin. De dikke dolle dinsdag was ook weer 1 van de hoogtepunten, met als afsluiting het demasqué.
Ik heb super genoten en wil een ieder bedanken die heeft bijgedragen aan dit gouden carnaval.
Groetjes Prins Theodorus II