Eindelijk mocht ik mij bekend maken, ik ben Dick Schouten alias Theodorus II.
Ik ben getrouwd met Marlene en we hebben 4 kinderen. Ze zitten alle 4 bij de carnavalsvereniging.
Siem in de raad van 11, Sascha, Jacco en Anne in de hofkapel.
Waarom Theodorus II. Ik ben een man van tradities, mijn eerste doopnaam is Theodorus.
Voor mij was het dan ook niet meer dan logisch om na Theodorus I, alias Dick Kok Theodorus II als naam aan te nemen. Nu even een korte uitleg over mijn aanwijzingen.
De aanwijzingen die heb gegeven berusten echt allemaal op waarheid, beginnend bij de opmerking ik hou meer van de zomer. Onze vakantie vorig vond plaats in een warm land, de achterhoek in Nederland waar de temperatuur zo opliep dat het in die week het warmste deel van europa was.
Tijdens de vakantie hebben we de kleinste bezocht, het stadje Bronckhorst, de kleinste stad van Nederland. Ook hebben we de dikste ontmoet, de dikste boom van Nederland.
Op onze terugreis hadden we het circus bezocht, dat is een café/restaurant in Heerhugowaard.
De meest mysterieuze aanwijzing was mijn beroep, textielarbeider. Als u de het puzzelwoordenboek er op naslaat (puzzelen is 1 van mijn hobby’s) kunt u zien dat textielarbeider een stoffig beroep is. Een stoffig beroep dat heb ik, want ik ben logistiek manager bij zaagselhandel De Lange in Ursem. Wij werken daar met zaagsel en heel veel stof.
Ik had gezegd dat mijn kinderen op de hoogte waren van het gouden feest. Dat waren ze al een heel lange tijd, ze zijn immers alle 4 lid van de vereniging. De laatste aanwijzing was wel een inkoppertje, mijn vrouw uit de klei getrokken, De Beemster. Ze vind mij een dijk van een vent. Samen met de opmerking ik hou meer van de zomer en Dijk komt u op de Zomerdijk. Zoals ik net al schreef, alles was waar.
Tot nu toe hebben we al diverse leuke avonden beleefd, de installatie, bord plaatsen, de nieuwjaarsreceptie in Wadway en de uitwisseling naar Westbeemster.
Morgen of vandaag staat het prinsenbal bij Stam op het programma. Ik vind het eer om uw prins te mogen zijn in dit gouden carnavalsjaar. Samen met mijn prinses, mijn kinderen en Mandy en Joram gaan we een mooi carnaval beleven. Ik heb zin in dit carnaval en roep dan ook iedereen op om gezellig mee te doen. Al is het met een wagen bij de optocht, de tieneravond, de gezellige maandagavond of de dikke dolle dinsdag. Ik hoop u daar te zien en we gaan er een mooi gouden carnavalsjaar van maken.
Groeten Prins Theodorus II