pubquizday

Carnavalspubquiz 2021

Zondag 14 Februari DE carnavalspubquiz 2021 van de Krotenkokers. Via een livestream met de Krotenbunker bieden de Krotenkokers een unieke Wognumse carnavals pubquiz. .

De livestream staat vanaf 15:00 open met lekkere carnavalsmuziek en historische foto’s om alvast in de juiste sfeer te komen en heeft u de tijd om de verbinding te leggen naar uw grote tv-scherm. Start Quiz 16.00 uur

Leuke prijzen te winnen !

Om mee te doen met de Quiz maakt u € 11,00 over op de rekening van “Carnavalsvereniging de Krotenkokers NL94 RABO 0371600707” onder vermelding van uw emailadres, woonadres en de (nick)naam welke u gaat invullen bij de Quiz.

Naast deelname ontvangt u in de dagen voor of na de quiz een genummerde tegoedbon voor een daghap bij Café Restaurant Stam. Deze bon kunt u op een uw geschikt moment daar besteden, deelname is per saldo dus gratis !

Via de mail ontvangt u een link naar de site waar u de antwoorden in kan vullen.

Speurtocht & Versierde straten

Carnavalsletters speurtocht

Datum: zaterdag 13 en zondag 14 Februari 2021

Locatie: het versierde centrum van het dorp.

Voor de jeugdigen in het dorp en voor wie een rondje wil lopen (voor zijn/haar ommetje app) een letter speurtocht georganiseerd door de Krotenkokers.

In het centrum van het dorp hangen letters achter de ramen, waar jullie een leus van kunnen maken. Heb je de twee woorden goed geraden, stuur deze dan op en maak kans op een van de mooie prijzen!

Voor de kleinere kinderen, die nog niet kunnen lezen, hebben we gevraagd of de inwoners van Wognum carnavalsversiering willen ophangen voor hun ramen. Zij kunnen door middel van de zoekplaat op zoek naar zo veel mogelijk clowns, maskers, een steek en carnavalsvlaggen.

Later deze week vind je hier op de site een pdf als hulpmiddel en hoe je je antwoord kan doorgeven.