Krotenkokers en krotenkokerinnen, Wognummers en jonge inwonertjes van Wognum,
In het Valentijns weekend van zaterdag 13 en zondag 14 februari hadden we natuurlijk heel graag Carnaval met jullie willen vieren, maar voorlopig hebben we dat vooralsnog tot nader order uitgesteld. Toch willen we dit weekend niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Allereerst willen we iedereen vragen om toch zo veel mogelijk vrolijkheid en gezelligheid te creëren door de (Krotenkokers)vlag uit te hangen en het huis te versieren in het Carnavals/Valentijns weekend.
Voor de kinderen in Wognum zijn we een speurtocht door het dorp aan het voorbereiden. Deze zal zo veel mogelijk in het centrum van het dorp zijn. De speurtocht kunnen jullie dan zelf lopen op zaterdag en zondag. Over de exacte invulling volgt meer op facebook, de Krotenkokerswebsite, de volgende walhalla en mogelijk via de nieuwsbrief van school.
Voor de oudere Wognummers organiseren we op zondag een online, live stream Carnavalsquiz. Meer hierover ook via de sociale media! Te zijner tijd kan je je dan aanmelden tegen een symbolische vergoeding waarvoor je dan een inlogcode krijgt om deel te nemen en tevens daghap bij Stam/De Krotenbunker kunt bestellen. Die daghap hoeft overigens niet op dezelfde dag, maar kan je zien als een tegoedbon. Maar ook hierover binnenkort meer!
Dus hou de social media in de gaten en we zullen alle leden van de vereniging ook vragen alle familie, vrienden, kennissen en buren in Wognum zo veel mogelijk te informeren en te mobiliseren om mee te doen.
Met vriendelijke en toch Carnavaleske groet,

Bestuur C.V. De Krotenkokers