Vrienden en vriendinnen van de Krotenkokers,
Het wordt spannend. Het prinsenraadsel begint zich langzaam te ontrafelen. Zeker als u de rijm op 5 december op Facebook en op de site van de Krotenkokers hebt gelezen. Geboeid heb ik naar de mensen geluisterd die mijn naam noemden. Ik ben in de ogen van enkelen een verdachte, maar nog niet schuldig bevonden. De feestdagen staan voor de deur en wordt door mij gevierd met familie en vrienden. Net als carnaval, met het gezin doen wij graag mee met de optocht, mijn vrouw trekt hierbij de kar. Nu op naar 4 januari, waarbij ik u uitnodig in de Krotenbunker aanwezig te zijn waar ik om precies 22.11 uur mij als prins van de Krotenkokers bekend ga maken. Als laatste geef ik u nog 1 hint. Als ik bij de kapper kom laat ik mijn haar nog niet verven.
Iedereen een zalig kerstfeest en een gezond en gelukkig 2020 toegewenst !