Hier weer een berichtje van de Prins,
Nadat onze Mark en Hugo tijdens de laatste persconferentie bekend maakten dat onder andere de anderhalve meter maatregel gaat verdwijnen is nu aan alle onzekerheid een einde gekomen “de prins carnaval installatieavond” gaat door. Dit is fantastisch nieuws voor alle carnaval liefhebbers in Wognum. Het is natuurlijk wel ontzettend jammer dat de kroegen aankomende weken op tijd dicht moeten en dus helaas waarschijnlijk ook onze eigen krotenbunker. Dit gaan we natuurlijk oplossen door wat eerder te beginnen!
Van de periode op de peuterspeelzaal kan ik mij eigenlijk niets meer herinneren maar van de periode hierna op de twee basisscholen in Wognum nog wel. Voetbal, trefbal, etc. op het schoolplein tijdens de middagpauze, al kon in daar niet altijd aan mee doen, zijn wel de dingen uit mijn lagere schoolperiode waar ik nog met plezier aan terug denk.
Wat betreft mijn historie met de Carnaval heb ik eigenlijk naast het frequent bezoeken van de zondag, maandag en dinsdag avonden niet echt een rol van betekenis gespeeld. Dit gaat vanaf nu uiteraard compleet veranderen, daar ben ik van overtuigd.
Mijn naaste familie heeft daarentegen wel al aardig wat historie opgebouwd. Diverse belangrijke functies zijn in het verleden al ingekleed zoals dansmariekes, raad van elf, etc. De kans is trouwens ook groot dat in de nabije toekomst er weer meer nieuwe namen van de familie kunnen gaan worden toegevoegd aan de lijst. De rest van mijn familie is ook altijd zeer betrokken tijdens carnaval en ze kijken nog steeds elk jaar uit naar de carnavalsperiode en maken deze ook vaak van heel dichtbij mee.
Dit was voor nu wel weer even genoeg want er moet natuurlijk nog wel wat te raden over blijven.
Met vriendelijke groet,
Jullie langst wachtende nieuwe Prins X