Van Prins….
Ik ben een geboren en getogen Wognummer en na wat graven in het verleden en bestuderen van mijn stamboom zijn we erachter gekomen dat de oorsprong van mijn beide families niet in Wognum ligt, maar in het zuiden van het land en die van enkele generaties geleden vlak buiten Wognum.
Ik ben opgegroeid in een gezin waar hardwerken voorop stond en ben ook meerdere malen, omdat ik wat moeilijk uit mijn bed kon komen na weer een avondje de bloemetjes te hebben buiten gezet, door mijn pa uit mijn bed getrokken met de woorden; “bij nacht de man bij dag de man”. Gezelligheid stond altijd centraal binnen het gezin, spelletjes aan de keukentafel, zondag een rondje met de auto door West-Friesland, naar de klimduin in Schoorl, Hargen aan zee en/of Callantsoog kwam regelmatig voor.
Tot de volgende Walhalla, Prins ?