Beste Krotenkokers en lieve Krotenkokerinnen,
Wat een jaar hebben we achter de rug en hoe groot was het gemis van een heerlijk carnavalsfeest?. In februari van 2020 hebben we met z’n allen nog heerlijk en misdadig goed carnaval gevierd en in maart ging zo goed als alles op slot.
Nu, na een carnaval loos jaar, zijn er gelukkig weer plannen om voor het aankomend jaar 2022 weer een carnavalsfeest te gaan organiseren. Laten we met z’n allen hopen dat het ons gegund wordt.
We zijn vorig jaar op de hoogte gebracht van het feit dat er een nieuwe prins carnaval aanstaande was. In augustus/september van 2020 was er witte rook. Echter, het vervolg is bekend en strooide het Covid-19 virus roet in het eten.
Die witte rook is er nog steeds en brand nog volop. Dat betekend dat de nieuwe prins aanstaande is en dat geeft mij, hierbij, de gelegenheid om het woord tot hem te richten.
Beste…..
Het was voor mij een hele grote eer om als prins carnaval van Krotenkokers gevraagd te worden. Vanaf het begin tot het eind hebben mijn gezin en ik geweldig genoten van het enthousiasme van zowel binnen als buiten de carnavalsvereniging. Ik ben dan ook van mening dat elke (aanstaande) carnavalsprins het verdiend om het gehele traject van het begin tot het eind mee te maken. Het zal een onuitwisbare indruk op je achter laten.

Het gaat straks leuk worden als het raden gaat beginnen en jij daar een beetje sturing aan kan gaan geven. Kleine tip; probeer vooral in de laatste maand(en) niet al te veel bij grote bijeenkomsten te zijn. Mensen zijn slimmer dan je denkt en jij moet je in alle bochten wringen om te zeggen dat je prins carnaval vooral NIET bent. Het hoort bij het spel….alhoewel….misschien ben je wel zeer goed op de hoogte hoe het spel gespeeld moet worden. Dat zou zomaar kunnen…???????
Het gaat nu beginnen en laat mij je, via deze weg, ontzettend veel plezier toe wensen en geniet ervan met volle teugen. Het is en blijft een fantastische ervaring.
We gaan elkaar absoluut zien en spreken….tot dan…alaaf.
Prins Roberto de 1ste – Prins carnaval in het Rijk der Krotenkokers