Vrienden en vriendinnen van de Krotenkokers,
Tijdens het laatste gesprek met de voorzitter van de Krotenkokers, eind augustus, werd duidelijk dat ik complete geheimhouding in acht moest nemen. Die had ik niet zien aankomen. Ik ben enthousiast en wilde dat enthousiasme delen met familie en vrienden. Daar was absoluut geen sprake van. Op de vraag waarom, was het antwoord; “Dat hoort nu eenmaal bij het spel in de aanloop naar het carnaval”. In mijn werk ben ik gewend te zwijgen en spannende zaken geheim te houden. Ik ben in ieder geval niet een persoon die privé zomaar zaken de wereld in gooit maar dit was toch een tegenvaller. Het is bijna misdadig.
Ik ben in de afgelopen weken stilletjes en in het diepste geheim begonnen met de voorbereiding op het komende carnaval seizoen en moet antwoord geven op de volgende vragen; Wat wordt het thema, hoe gaan de onderscheidingen eruit zien en zal het pak mij passen. Inmiddels is er op en aantal vragen al antwoord gegeven en krijgt de voorbereiding steeds meer vorm. Het belooft een mooi carnaval 2020 te worden.
Tot de volgende keer….

Prins X