Vriendinnen en vrienden van de Krotenkokers,

De laatste weken zijn voorbij gevlogen en ik ben in het diepste geheim, samen met het bestuur van de Krotenkokers, mij aan het voorbereiden op het komende carnaval. Er is mede door een jonge Krotenkoker, een mooi thema bedacht en wij denken dat alle enthousiaste carnavalsvierders in Wognum hier goed mee uit de voeten kunnen.

Privé gaat alles goed, alleen wordt het thuis op de tenen lopen omdat alleen mijn vrouw weet wat er op 04 januari gaat gebeuren. De rest van het gezin weet nog van niets. Voor elke voorbereiding verzin ik een alibi. Het werk gaat natuurlijk ook gewoon door want ook bij deze Prins moet de schoorsteen roken. Elke dag verlaat ik, heel vroeg, Wognum met de auto om ’s avonds laat, moe maar voldaan, weer terug te keren naar mijn huis in een maagdelijke omgeving. Met auto rijden heb ik geen problemen. Ik vind mij zelf een zeer goed rijdende Krotenkoker.

Door alle drukte, privé en werk, moet er ook tijd zijn voor een ontspanning. De vraag is hoe een aanstaande Prins zich ontspant. Laat ik het zo zeggen: ik ben af en toe buiten en laat dan mijn voeten spreken. Ik denk dat vele van u mij wel eens voorbij hebben zien gaan. Daarna is het tijd om te relaxen.

Kijk voor een nadere kennismaking op de facebook site van De Krotenkokers op Sinterklaasavond 05 december.

Tot de volgende keer…..