Het thema voor Carnaval in Wognum is bekend, op onze facebook pagina heeft u het al kunnen lezen. Wij vieren dit jaar “Een Misdadig Goed Carnaval”. Een thema waar u weer alle kanten mee op kunt dachten wij.
Alvorens ik het woord in het volgende Walhalla aan mijn beoogd opvolger geef, wil ik hem als eerste van harte feliciteren met deze aankomende Eretitel. Ik weet natuurlijk al wie je bent, aangezien ik nog steeds actief ben als secretaris in het bestuur van onze prachtige vereniging. Het best bewaarde geheim van Wognum, ik wens je er veel succes mee. Je zult voor hete vuren komen te staan, achter je rug om zal er over je gesproken worden, of misschien wordt het zomaar tegen je gezegd; “hé Prins Carnaval”. Wees op je hoede maar ga er vooral luchtig mee om. Tot en met 4 januari om 22.22 uur draag je dit geheim met ons mee. Geniet van de tijd die komen gaat, vooral nadat je geïnstalleerd bent. Er komt veel op je af maar daar slepen wij je met de hele vereniging doorheen. Ik heb er met mijn gezin en de hele familie enorm van genoten en heb de titel met trots gedragen. Een absoluut onvergetelijke tijd!
Prins Laurentius