Bij carnaval gaat het regelmatig over 11. Het gekkengetal, dat van zichzelf ook weer uit 11 letters bestaat. Het getal wordt te pas en te onpas gebruikt tijdens het feest. De vorst der Krotenkokers wil graag allerlei 11-combinaties bij de (toekomstige) Prins bedenken. Dat is een leuke traditie in een traditie. Ik heb er nog niet zo veel ontdekt, misschien hij wel. We zullen zien. In ieder geval heb ik de 11, de 22, de 33 en als laatste de 44 gehad. Zo, die heeft ie vast cadeau. Is dat al niet een sportieve geste?
Of er al een Prins bij mij in de straat woont? Dat klopt. Maar hé, dat kan bijna niet anders. Volgens mij zijn er meer oud-Prinsen dan straten in Wognum. Daar hebben we direct de prijsvraag van deze week te pakken: zijn er meer straten of meer oud-Prinsen in Wognum?
Even iets richting het thema. Het is wel een bijzondere kwast, degene die het energielabel bedacht heeft. Want ik mis in dat label een hele basic kleur. En daar stoor ik mij iedere keer weer aan. Bij mij thuis zijn de meningen hierover verdeeld, net als de soorten en smaken. Misschien herkent u zich daar niet in, maar ik kan mij dat slecht voorstellen.
Het is warempel de ene tip na de andere. Ik stop er maar weer mee, anders wordt het te makkelijk.