Hallo daar ben ik weer, de installatie komt toch wel snel dichter bij. De winter staat ook voor de deur, alhoewel ik meer met de zomer heb. Toen ik afgelopen zomer werd benaderd voor deze “gouden” job dacht ik, dat duurt nog lang. Maar ja, in alle hectiek is het dan toch bijna zover. Nog 3 weken en ik mag mij aan u voorstellen.

Waarschijnlijk komt u mij regelmatig tegen, in welke hoedanigheid dan ook. Sport en spel hebben mijn interesses en zijn tevens mijn hobby’s. Zowel in clubverband als individueel sta ik mijn mannetje.

Ook kan ik mij goed ontspannen, ’s avonds in mijn luie stoel, van waaruit ik mijn visite al van een afstandje aan zie komen. Misschien heb ik nu wel teveel gezegd met deze 3 gouden tips, ik sluit af. De volgende keer en tevens het laatste tipje van de sluier wordt interessant. Of zal ik er nog eentje geven; ik kijk uit op de tuin van een Oud Prins.

Fijne feestdagen toegewenst, Prins X