Nu al voor de derde keer mag ik u iets vertellen over mijzelf. Het is leuk om te horen dat er al ideeën ontstaan omtrent het “gouden” thema. Maar goed, over mijzelf; ik ben een gewone bijzondere man, werk, kinderen van alle soorten en ik rijd in een Europese auto.

Ik dwaal af, want zoals ik de vorige schreef neem ik u mee op reis. Wij gaan niet vaak op vakantie, maar afgelopen zomer waren wij op reis in een warm land. Daar hebben wij veel gezien, kastelen en landhuizen in overvloed. Verder hebben wij de dikste ontmoet en de kleinste van het land bezocht.

Op de terugweg zijn wij naar het circus geweest en hebben er erg van genoten.

Eenmaal thuis konden wij weer hard aan de slag. Het onderhoud van huis en tuin gaat nou eenmaal niet vanzelf. Heeft u nu al een idee wie ik ben. Bij het volgende stukje wordt er misschien iets meer duidelijk als ik vertel mijn hobby’s en interesses.

Groetjes Prins X