Zo, nu een week voor de installatie wordt het toch wel een beetje spannend. Mijn kinderen zijn inmiddels op de hoogte van het gouden feest. Zij mogen natuurlijk niet ontbreken.

Ik vind dat ik genoeg heb prijs gegeven over mijzelf. Alles wat ik heb geschreven is waar. Al moet ik wel zeggen dat door mijn kennis van cryptische omschrijvingen sommige woorden anders zijn dan het lijkt. Pak het puzzelwoordenboek er bij en u krijgt een ander beeld van wie ik daadwerkelijk ben.

Dus ik zeg, het is goed zo. Of zal ik dan toch nog 1 aanwijzing toe doen, nou vooruit. Mijn vrouw heb ik uit de klei getrokken, is ondertussen een fantastische gastvrouw geworden en vind mij een dijk van een vent. Dit is specifieke informatie waar u wat mee kan. Ik kijk uit naar de installatie en heb er erg veel zin in.

De raad van 11 is in voorbereiding om er fantastische en spetterende presentatie van te maken. Graag nodig ik u daarom ook allen van harte uit hierbij aanwezig te zijn.