Een SUPER installatie verzorgd door de mannen van de Raad van 11. Superhelden kwamen voorbij; het begon met Freddie Heineken die werd vergezeld door Bassie en Adriaan, die op hun beurt werden verjaagd door de plaaggeest. De plaaggeest die Freddie in de brouwketel smeet, waarna James Bond probeerde deze open te maken. James werd weggelokt door de plaageest naar een andere ketel waaruit Hugh Hefner met 2 bunnies tevoorschijn kwamen. James droop af met een Bunny. Toen kwam Spiderman uit het plafond, hij wist de plaaggeest te vangen met zijn web. Het lukt hem vervolgens niet de ketel te openen en wie bel je dan…….. The A-Team. Daar kwamen BA en Hannibal met hun A-team bus door de zaal aangereden. Het lukte hen, onder het genot van een Heineken, de ketel te openen. Vanuit de rook verscheen Prins Malibu op het toneel.
Prins der Krotenkokers 2018 – Pieter Ursem en zijn Side kick Cola – Sandor Peet

Passe-partout
Om Carnaval met De Krotenkokers te kunnen bezoeken, zonder nog entree te hoeven betalen, is het nog steeds mogelijk om passe-partouts (PP) te kopen. Met deze PP steunt u natuurlijk ook onze geweldige vereniging bij het organiseren van Carnaval met je Superhelden.
Za 10 februari : 100% LKKR – Strak in de lak!
Zo 11 februari : Een super zondagmiddag in de Krotenbunker
Ma 12 februari : Wognumse avond met LIVE muziek van Superhelden
Di 13 februari : Slotavond, demasque en verloting
Carnavalsprogramma: voor iedereen van jong tot oud!
Zondagmiddag 4 februari begint Carnaval in verzorgingshuis Sweelinckhof, waar gezamenlijk met de cliënten van De Herbergier de aftrap van Carnaval met je Superhelden genomen wordt. Op vrijdag 9 februari beginnen we met Carnaval voor de jonge jeugd van groep 6, 7 en 8 en de jongste tieners. Vervolgens zullen we met de vereniging zaterdagochtend de sleutel proberen te veroveren in het gemeentehuis. Zaterdagmiddag een bezoek aan het Carnaval in Leekerweide en aan het begin van de avond de traditionele kerkmis is de H.Hiëronymuskerk en dan ’s avonds 100%LKKR Strak in de Lak!
Zondagochtend de grote optocht vanaf de parkeerplaats bij Deen en aansluitend de kleine optocht en kindermiddag. Na de kindermiddag barst een Super Carnavalsfeest los in de Krotenbunker en worden rond de klok van half 5 de prijswinnaars van de grote optocht bekend gemaakt.
Maandag bezoekt prins Malibu met Adjudant Joris 3 Pinter en 2 dansmariekes enkele zieken in Wognum die Carnaval niet kunnen bezoeken. ’s Avonds gaat vervolgens het dak er weer af met Wognum Live, mmv Reckless.
Dan alweer de laatste dag van Carnaval 2018 De Dikke Dolle Dwaze Dinsdag. ’s Morgens eerst het bezoek aan de basisscholen in Wognum, dan een gezellige middag in De Krotenbunker die direct doorloopt in de avond, waar we na een goede maaltijd overgaan tot het Demasqué. Het is voorbij voordat je het weet, dus laten we er een Super tijd van maken met zijn allen.
De aansluiting van de Dinsdagmiddag naar het Demasqué vroeger in de avond is afgelopen jaar zeer goed verlopen. Dus uit het werk even mee-eten in De Krotenbunker, eentje toe tot het Demasqué en dan gewoon weer mooi op tijd thuis zijn is natuurlijk een heel interessante optie! En Joyride zorgt weer voor het entertainment!
Meer informatie over de diverse dagdelen en activiteiten kunt u lezen in de Walhalla´s die nog komen gaan.
Volg ons ook op facebook: www.facebook.com/krotenkokers. Voor vragen en/of opmerkingen [email protected]
Met vriendelijke groet,
Bestuur c.v. De Krotenkokers