Prins Fragezeichen,
Bedankt Prins Malibu voor de mooie woorden in het vorige Walhalla, we gaan ervoor – Auf Deutch! Mooi dat u al geïnspireerd bent door het thema, ik ondertussen ook. Binnenkort draagt u het spreekwoordelijke stokje over aan mij. Of wij elkaar wel of niet kennen, de tijd zal het leren. Misschien leert u mij beter kennen in de komende Walhalla’s.
Na de eerste vergadering ben ik door het bestuur al goed ingelicht, er zat zelfs een oud prins bij. De Krotenkokers gaan in Wognum voor de 52e keer carnaval vieren, bijna even zoveel prinsen zijn mij al voorgegaan.
Dat Prins Carnaval worden bij De Krotenkokers in Wognum een grote eer is, is mij dus ondertussen wel duidelijk geworden. Voor sommige dingen krijg je misschien maar 1x in je leven de kans, dit is er wat mij betreft zo een.
Tussen nu en de installatieavond op zaterdag 5 januari zal ik een aantal stukjes schrijven om u op het juiste spoor te zetten of toch om de tuin te leiden. En tot die tijd, ach we zien wel. Ik zal mij niet onder een steen verstoppen. Feestjes mijden is niet mijn sterkste punt, op tijd komen liefst wel, op tijd weggaan lukt dan weer niet altijd.
Ik kom net zoals al mijn voorgangers natuurlijk uit Wognum, daar woon ik bijna mijn hele leven al. Thuis zijn we trouwens met z’n vieren.